Terugblik Oktober 2017

Het is ondertussen alweer een tijdje november, maar wij willen graag nog even terug kijken naar de maand oktober. Daarom is hier nu: de terugblik van oktober.

De eerste dag van de maand hadden we al meteen een optreden. Op 1 oktober zongen we in onze eigen kerk tijdens de eucharistieviering. Het was weer een mooi viering

Op zaterdag 7 oktober vertrokken wij vroeg in de ochtend naar Banneux. Wij gingen mee met een 2daagse jongerenbedevaart. In Banneux zongen we in 2 vieringen en daarnaast volgden we een programma met allerlei activiteiten rondom het geloof. Zondagavond laat kwamen we weer terug in Gorinchem. Als je weer wilt weten over het weekend en onze ervaringen kun je het foto verslag lezen. https://www.jongerenkoortutti.nl/fotoverslag-jongerenbedevaart-banneux/

Oktober was een drukke maand. Ook aan het einde van de maand stond er nog een optreden gepland. We waren uitgenodigd om op 29 oktober te zingen in Den Haag. Dus vertrokken we in alle vroegte zondagochtend naar Den Haag. Dit was ook een mooi viering en we kregen erg leuke reacties over ons optreden.

Naast al het repeteren voor de optredens oefende we ook voor kerst. Met een kerstconcert en een kerstviering op de planning is er ook op dat gebied genoeg te doen. Op 9 december organiseren we samen met Gospelkoor Reflexxion een kerstconcert. Hier zullen we onder andere 3 nieuwe liedjes zingen: ‘Sound of the round’ , ‘Geef ons vrede’ en ‘Mary did you know’. Ook de komende maand gaan we weer hard aan de slag met alle kerstliedjes. 

Op 5 november hebben we ook weer in onze eigen kerk gezongen. 2 dagen daarvoor stond er iets heel anders op het programma. Door de drukke planning vierden wij sinterklaas heel vroeg dit jaar. We hadden lootjes getrokken en iedereen had voor zijn/haar lootje een gedicht geschreven en een cadeautje gekocht. Het was een hele leuke en gezellig avond!

Op 19 november zullen we deze maand ook nog zingen. In Almkerk zingen we dan tijdens een jeugddienst.

We gaan weer een leuke tijd tegemoet en daar zullen we volgende maand weer op terugblikken. We hopen je dan hier weer te zien!