Terugblik December 2017

In november was er even geen terugblik en ondertussen is het alweer een tijdje januari, maar wij willen toch nog even terugblikken op de laatste maand van 2017. Daarom is hier nu: de terugblik van december.

Allereerst willen we iedereen een heel gezond, gelukkig en muzikaal 2018 wensen. Ook dit jaar gaan wij weer veel leuke, gezellige en muzikale dingen doen. Daarover zal je op onze site weer alles kunnen lezen.

Op 9 december gaven wij samen met Gospelkoor Reflexxion een kerstconcert in Giessen-Oudekerk. Dit was voor beide koren ontzettend leuk en een bijzondere en unieke ervaring en samenwerking. Met ongeveer 65 zangers en zangeressen hebben we hele leuke nummers kunnen zingen en een concert neergezet om trots op terug te kunnen kijken. We hebben ook veel positieve reacties gehad vanuit het publiek, dit vonden we ontzettend leuk om te horen!

Op 24 december zongen we op kerstavond in de nachtmis in onze eigen kerk. Dit was weer een mooie viering! Hierna was het ook voor ons tijd voor kerstvakantie en repeteerden we even niet. Afgelopen vrijdag, 5 januari, hebben we de draad weer opgepakt en zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan.

De eerste maand van 2018 brengt al een aantal leuke dingen voor ons mee. Op 14 januari zingen wij om 15.00uur in onze eigen kerk. Dan komt ‘the tour of faith’ naar Gorinchem. Dit is een initiatief waarbij jongeren van het bisdom elkaar kunnen ontmoeten. Elke tweede zondag van de maand is er een editie van ‘the tour of faith’ in een andere kerk van het bisdom. De middag begint met een viering waarin wij ook zullen zingen. Hierna kunnen de jongeren elkaar en de bisschop ontmoeten en volgt er een geloofsgesprek over een thema. Tenslotte eten we met elkaar een kopje soep en broodjes. Een leuke kans voor ons en andere jongeren om elkaar te ontmoeten.

Ook op 21 januari zullen wij zingen tijdens een viering in onze eigen kerk.

Binnenkort zal de kalender op de site worden geüpdatet en hier kun je vinden waar en wanneer Tutti zingt. In 2018 zullen we je ook door middel van de terugblik op de hoogte houden van alles rondom Tutti.

Tot volgende maand!