Terugblik Maart 2018

We zijn aangekomen in april en de maand maart is alweer voorbij. Dat betekent ook dat het weer tijd is om terug te blikken op onze maand maart. Het was weer een gezellige, leuke, muzikale en drukke maand.

Zoals al eerder aangekondigd, hebben we op 9 maart een open repetitie gehouden. Hier zijn een hoop nieuwe mensen en oud leden op afgekomen. Het was ontzettend leuk om met zoveel mensen te zingen!

Op 23 maart hadden we weer een catechese. Deze is georganiseerd door jongeren van ons koor, maar alle jongeren die geïnteresseerd zijn zijn welkom om te komen. Deze hebben we het gehad over roepingen. Het was weer een enorm inspirerend avond.

Aan het einde van de maand hebben we nog twee vieringen gezongen. Op 29 maart, witte donderdag, en op 31 maart tijdens de paaswake. Beide vieringen waren erg mooi en het was bijzonder om hierin te zingen.

In april staan er ook weer twee vieringen op ons programma. Op 22 april zingen wij in onze eigen kerk en op 28 april zingen we in een mis in Brielle. Dit zullen we samen doen met RK Koor Intermezzo. Wij hebben dus weer genoeg om voor te oefenen en het beloofd een hele leuke maand te worden. Wil je hier alles over weten? Lees dan ook de Terugblik van april!