Terugblik Februari 2018

We zijn alweer aangekomen in de maand maart en dat betekent dat het tijd is voor de terugblik van februari. Hierin vertellen we je graag alles over de optredens van afgelopen maand en praten we je bij over de activiteiten die in maart op de planning staan.

Op 9 februari hadden we voor de repetitie weer een catechese op het programma staan. Deze catecheses worden georganiseerd door een aantal leden van Tutti, maar alle jongeren die geïnteresseerd zijn mogen natuurlijk aansluiten. Deze keer kwam de Bisschop van Breda, monseigneur Liesen, ons meer vertellen over het thema: Het Marcusevangelie: samenhang en appèl. Het was een hele mooie, leerzame en inspirerende avond die ons allemaal bij zal blijven.

Het eerste optreden van de maand stond gepland op 11 februari. Toen zongen wij namelijk weer bij de Rano in het ziekengasthuis in Gorinchem. Ook de volgende zondag stond er een optreden gepland. We zongen namelijk weer in een viering in onze eigen kerk. Beide optredens waren erg leuk en we hebben hier hele lieve en leuke reacties op gekregen.

Op 25 februari zongen we in een jongerenkoor viering in Almkerk. Met dit optredens sloten we deze maand leuk en muzikaal af!

Maart is een wat rustigere maand, maar toch staan er weer een aantal dingen op de planning. Op witte donderdag, 29 maart, zingen wij in een viering in onze eigen kerk. Verder zingen we ook op 31 maart tijdens de paaswake.

Op 9 maart staat er een open repetitie op de agenda. Dit houdt in dat iedereen die het leuk vindt om te zingen en benieuwd is naar Tutti een keertje kan komen kijken en gezellig mee kan zingen. De repetitie duurt, zoals elke vrijdag, van 20:15 tot 22:15 en hierna is iedereen natuurlijk welkom om nog even met ons mee te gaan naar onze bar in ‘de Kelder’. Dus lees je dit, ben je tussen de 13 en 35 jaar en lijkt het je leuk om je een keer bij ons aan te sluiten? Dan zien we je heel graag op 9 maart!

Hiermee zijn we weer aan het einde gekomen van deze terugblik. Wij hebben genoten van februari en gaan maart weer met evenveel enthousiasme tegemoet. Wil je alles weten over onze activiteiten in maart? Kom dan volgende maand terug op de site en dan vertellen we je er graag alles over in de volgende terugblik!