Terugblik Januari 2018

De eerste maand zit er alweer op en die zat vol met leuke en gezellige dingen voor ons. Er stonden vieringen, een feestje en een vergadering op ons programma. We vertellen je graag alles over deze maand in de terugblik van januari.

Op 5 januari hadden wij onze eerste repetitie van 2018. Vol goede moed en met een hele boel leuke optredens en activiteiten voor de boeg begonnen we aan het nieuwe jaar. Op 5 januari stond er nog iets leuks op het programma. We hadden namelijk een feestje in onze eigen bar ‘de kelder’. Het thema was ‘proud to be fout’ dus na een halve repetitie, verkleedden we ons en vertrokken we naar de kleder. Deze had ook een fout make-over gekregen en de avond werd compleet gemaakt met een foute bingo en heel veel foute muziek. We hebben een ontzettend leuke en gezellige avond met elkaar gehad!

De eerste viering van 2018 was voor ons op 14 januari. Toen kwam de ‘Tour of faith’ naar Gorinchem. Dit is een initiatief van het bisdom waarbij jongeren elkaar en de bisschop kunnen ontmoeten. Om 3 uur begon de jongerenviering waarin wij zongen. Hierna was het tijd voor een kopje koffie of thee, een geloofsgesprek met alle jongeren en de bisschop en tenslotte een gezamenlijke maaltijd. Het was een hele leuk, leerzame en inspirerende middag voor ons!

Op 19 januari hadden we onze jaarlijkse algemene leden vergadering. Hierin hebben we alle zaken besproken die belangrijk zijn voor ons koor. Ook hebben er weer wat wisselingen in ons bestuur plaats gevonden. Hiske en Leonie hebben het bestuur verlaten en Daphne is in het bestuur gekomen. De nieuwe bestuur indeling kun je vinden onder het kopje ‘koor’ op de website.

De tweede keer zingen van deze maand stond gepland op 21 januari. Toen zongen we in onze eigen kerk tijdens een viering. Daarmee zijn we aangekomen bij de laatste activiteit van januari.

Nu is februari aangebroken en deze maand staan er weer een paar leuke optredens op de planning.

De eerste is op 11 februari, dan zullen wij optreden bij de RANO in het ziekengasthuis. Een week later, op 18 februari zijn wij weer te horen in onze eigen kerk. We zullen zingen in de viering om 10.00 uur. Voor het laatste optreden van februari gaan wij naar Almkerk. Daar zullen we zingen in een viering om 18.30 uur.

Wij gaan deze drukke, leuke en muzikale maand weer enthousiast tegemoet. Wil je weten hoe deze optredens zijn gegaan en ben je benieuwd naar onze activiteiten in maart? Kom dan volgende maand weer terug voor een nieuwe terugblik!

Tot volgende maand!