Terugblik April 2017

Het is nu natuurlijk al mei, maar wij willen graag nog even met jullie terugblikken op april. Deze maand hebben we heel wat leuke dingen gedaan. Met repetities, optredens en een catechese was deze maand weer goed gevuld. Kortom, er is dus genoeg om op terug te blikken.

Om te beginnen bij de optredens. Zowel op 14 april als op 16 april zongen wij in onze eigen kerk. Het waren twee erg verschillende maar mooie vieringen. Tijdens de viering op Goede Vrijdag zongen we onze nieuwe nummer `Bleibet Hier’. Hier hebben we ontzettend veel leuke en lieve complimenten over gekregen.

In april hebben we natuurlijk voor deze twee optredens gerepeteerd, maar ook voor het Nationaal Jongerenkoren Festival. In juni zullen wij daar weer deelnemen aan de competitie en zullen we het opnemen tegen koren uit heel het land. We zullen vier nummers ten gehore brengen. Hier willen we ons natuurlijk van onze beste kant laten zien, dus zijn we enorm druk bezig met de voorbereidingen.

In april stond er ook nog iets anders leuks op het programma. Dit had niet met zingen te maken maar wel met het geloof. Op 28 april kwam kardinaal Eijk namelijk bij ons een catechese verzorgen over het onderwerp medische ethiek. Met een aantal jongeren van ons koor en een aantal andere jongeren hebben we hier naar geluisterd en veel van geleerd. Eens in de weken word er door een aantal jongeren van tutti een catechese georganiseerd. Lijkt het jou leuk en interessant om hier bij te zijn? Sluit je dan een keer bij ons aan!

Vanochtend hebben we een in een viering gezongen in onze eigen kerk, hier hebben in april voor geoefend. Heeft u dit optreden gemist? Niet getreurd! 25 mei zijn we ook weer te beluisteren in onze eigen kerk.

En dan was dit alweer de terugblik van de maand april. Wij gaan weer een maand met veel plezier hard repeteren en we hopen jullie hier volgende maand weer te zien!