Terugblik Mei 2017

Het is tijd voor de terugblik van mei. We hebben deze maand weer een hoop muzikale, gezellige en leuke dingen gedaan. Zoals zingen in onze eigen kerk en een fotoshoot voor onze website. Kortom, wij hebben dus weer genoeg om met jullie op terug te blikken!

We begonnen de maand met een optreden in onze eigen kerk op 7 mei. Ook op 25 mei zongen wij in onze eigen kerk. Dit was op Hemelvaartsdag. De bisschop van Rotterdam, Mgr. Van den Hende ging voor in deze viering. Tijdens deze viering ontvingen twee van onze koorleden het sacrament van het vormsel. Het was een hele mooi en bijzondere mis.

Na de viering van 7 mei hebben wij nog iets anders leuks gedaan. Namelijk een fotoshoot met het hele koor. Deze foto’s gaan gebruikt worden op onze website. Ze zijn erg leuk geworden en je zult ze binnenkort hier zien verschijnen! De foto’s zijn gemaakt door ons koorlid Laura van Wijnen.

Je hebt ons natuurlijk al vaker gehoord over het Nationaal Jongerenkoren Festival. Morgen is het eindelijk zo ver! Om acht uur s ’ochtends zullen we vertrekken naar Rijsbergen en om half elf zullen we daar optreden. De afgelopen maand hebben we hier ontzettend hard voor gerepeteerd. Vanavond hebben we onze generale repetitie en we hebben ontzettend veel zin in aankomend weekend. Wil je ons volgen tijdens festival? Houd dan dit weekend onze facebook goed in de gaten!

Naast het JKF staan er nog meer leuke dingen op het programma in Juni. Zo zingen we 18 juni weer onze eigen kerk. Na deze viering zal er sponsoractie worden gehouden voor onze bedevaartreis naar Banneux. Meer informatie over deze reis en wat we daar precies gaan doen volgt binnenkort op onze website. 25 juni lopen we mee met de Sint Jansprocessie in Laren. Tijdens deze processie zullen we ook een aantal liedjes zingen. Meer informatie over deze processie kun je vinden op onze facebook.

Aan het einde van de maand sluiten we dit seizoen alweer af. Met een gezellige avond bij een van onze koorleden thuis.

Ook in de laatste maand van dit seizoen hebben we superveel zin en we hopen je terug te zien bij de volgende terugblik!