Terugblik September 2017

We zijn alweer aangekomen bij het einde van september en dat betekent dat wij er weer zijn met een nieuwe terugblik. Deze maand zat vol met hard oefenen en een aantal hele leuke dingen. Je leest er hieronder alles over!

We begonnen de maand met een optreden in onze eigen kerk. Op 3 september waren we daar weer te beluisteren. Natuurlijk hebben we hier goed voor geoefend, maar we zijn ook druk bezig met een aantal andere hele leuke dingen. Zo bereiden we ons voor op een heel gaaf kerstconcert in samenwerking met een ander koor en oefenen we de liedjes die we gaan zingen tijdens onze bedevaart naar Banneux.

Maar 8,9 en 10 september hielden we ons even met hele andere dingen bezig. Het was namelijk tijd voor Tutti’s jaarlijkse weekend uit. Elk jaar gaan we op kamp en ook dit jaar was het weer een groot succes. We hebben allerlei spellen gedaan, een bonte avond, veel gelachen en het heel gezellig gehad!

September was dus een hele leuke en productieve maand voor ons. Ook in oktober staat er weer veel leuks op het programma. Daar begonnen we al heel snel mee, op 1 oktober waren wij weer te beluisteren in onze eigen kerk. Het was weer een mooie viering

Op 7 oktober vertrekken wij ’s ochtends vroeg naar Banneux. Dat is een bedevaartsoort in België. Tijdens deze tweedaagse bedevaart zullen wij ook zingen in twee vieringen. Veel mensen uit de parochie hebben ons gesponsord  door middel van onze kaarsen en kaarten actie. Hiervoor nogmaals veel dank! Wij hebben er heel veel zin in en zullen onze ervaringen zeker delen via Facebook en onze site.

In oktober zingt Tutti nog een keer ver van huis. Namelijk in Den Haag. Op 29 oktober zullen wij daar zingen in een jongerenviering in de Martha kerk om 11.00 uur.

Deze maand word dus wederom heel leuk, druk en bijzonder voor ons. Wij gaan er weer met veel enthousiasme tegenaan!

Tot volgende maand!