Terugblik augustus/september 2018

Inmiddels is de zomervakantie alweer een hele tijd geleden en zijn wij ook weer volop aan het repeteren. Dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe terugblik. We vertellen je hierin graag alles over augustus en september.

Op 24 augustus startten onze repetities weer. Na een stop van bijna 2 maanden hadden we allemaal weer heel veel zin om te zingen en we begonnen dan ook met veel enthousiasme aan het nieuwe seizoen.

Aan het begin van dit nieuwe seizoen stond er ook nog iets anders leuks op de planning. Op 26 augustus gingen wij met z’n allen naar de Efteling. Twee van onze leden hadden een leuk spel bedacht door het hele park heen en me hebben een hele leuk dag gehad met elkaar.

Na een altijd leuke gezellige repetities stond er in september weer iets leuks op het programma. Het was weer tijd voor ons jaarlijkse weekend uit. Elk jaar gaan wij met het hele koor een weekend op kamp. Op vrijdag ,14 september, vertrokken wij naar de kamplocatie. Het bestuur had voor het hele weekend spellen en activiteiten georganiseerd. Op zaterdagavond stond de bonte avond gepland. Een hele leuke avond met leuke spelletjes en acts van alle leden. Zondagmiddag sloten we het weekend met elkaar af door samen te eten. Het was weer een heel gezellig en geslaagd weekend voor het hele koor!

Na het weekend uit gingen wij natuurlijk gewoon verder met repeteren. De kerstmappen zijn ook al tevoorschijn gehaald en daarmee zijn we al hard aan het oefenen. Voor optredens dichterbij oefenen we ook hard. Bijvoorbeeld voor de viering van 23 september in onze eigen kerk. Hier zongen wij in en het was weer een mooie viering.

Komende maand blijven we natuurlijk repeteren voor optredens die er aan komende. Zo zingen we bijvoorbeeld op zaterdag 27 oktober en zondag 25 november in onze eigen kerk. Kom jij dan ook luisteren?

Dat was de terugblik weer voor deze maand. Volgende maand hopen we je weer terug te zien en daarin vertellen we je alles over oktober!