Terugblik Januari 2019

Inmiddels is de eerste maand van het nieuwe jaar alweer voorbij en dat betekent ook dat het weer tijd is voor een nieuwe terugblik. Januari zat voor ons vol met leuke, muzikale dingen. In deze terugblik vertellen we je daar graag alles over!

Op 4 januari hadden wij weer de eerste repetitie van dit seizoen. We konden meteen aan de slag, want op 13 januari stond er al weer een viering in onze eigen kerk gepland.

Hierna was het even wat rustiger en hebben we veel geoefend aan repertoire wat we niet zo vaak zingen. Erg leuk en leerzaam om weer op te halen!

Aan het einde van januari was het tijd om te gaan oefenen voor de optredens in februari. Er staan er namelijk drie op het programma en daarvoor moeten heel wat liedjes ingestudeerd worden. We gingen dus met veel enthousiasme aan de slag!

Het eerste optreden staat gepland op zondag 10 februari. We zingen dan in een viering in Oud-Tonge. Een bijzondere viering, want deze hoort namelijk bij de Tour of Faith. Dit is een initiatief was het bisdom waarbij jongeren samen kunnen komen om met elkaar en de bisschop de mis te vieren, te praten over een onderwerp en samen te eten. Wij zullen deze keer zingen tijdens de viering, die om 15uur begint.

Op 17 februari zingen we weer in onze eigen kerk. De viering zal beginnen om 10uur.

Tenslotte staat in februari ook ons jaarlijkse optreden bij de Rano gepland. Dit optreden vindt plaats in het gasthuis in Gorinchem. De bewoners kunnen live komen luisteren of via de radio op hun kamer.

Wij hebben dus weer veel om mee aan de slag te gaan en hebben weer veel zin deze maand. In de volgende terugblik vertellen we je alles over hoe het was. We hopen je dan weer hier te zien!