Terugblik Juni 2018

Afgelopen maand was voor ons heel erg leuk en bijzonder. Het jongerenkorenfestival vond plaats en er stonden nog andere muzikale en leuke activiteiten op het programma. In deze terugblik vertellen we je graag alles over die bijzondere, feestelijke en leuke maand.

Zaterdagochtend, 2 juni, vertrokken wij naar Rijsbergen voor het jongerenkorenfestival. We hadden lang geoefend voor dit optreden en zaterdagmiddag mochten we het dan eindelijk laten zien. Het ging heel erg goed en we kregen veel positieve reacties. De rest van het weekend was goed gevuld met een spelactiviteit, een BBQ, de feestavond, andere koren luisteren en alle gezelligheid. We hebben met elkaar een heel leuk en gezellig weekend gehad. En zoals je inmiddels misschien wel weten hebben we het weekend nog fantastischer afgesloten, doordat we te horen kregen dat we eerste zijn geworden. Wil je meer lezen over dit weekend en hoe we alles beleefd hebben? Lees dan ook dit artikel: https://www.jongerenkoortutti.nl/fotoverslag-jongerenkorenfestival-2018/

De eerste vrijdag na het jongerenkorenfestival was het, na de repetitie, dan ook tijd om het te vieren. We hebben de overwinning nog eens gevierd in de kelder met een leuke borrel. We hebben ook nog een heerlijke taart gekregen van de gemeente van Gorinchem!

Zondag 10 juni was het tijd voor weer een viering in onze eigen kerk. Deze viering ging weer goed en we hebben veel lieve felicitaties gekregen van mensen uit de parochie.

Op 15 juni hadden wij een andere repetitie dan normaal, omdat onze dirigent er niet was had het bestuur een pubquiz georganiseerd. In onze eigen bar ‘de kelder’ hebben we met elkaar een hele gezellige, grappige en fanatieke avond gehad.

In juli staan voor ons de laatste activiteiten van dit seizoen op het programma. Op 8 juli zingen wij in een viering in onze eigen kerk, om 10 uur. Op 6 juli sluiten wij het seizoen al vast met elkaar af. Dit doe we door allemaal iets te koken/bakken en gezellig met elkaar te eten. Hierna houden ook wij even zomervakantie en beginnen onze repetities weer op vrijdag 24 augustus.

Dit was het alweer voor de maand juni. We hopen je volgende keer weer hier te zien!