De maand mei

In april mocht Tutti uitzingen in de Biesboschkerk in Werkendam. Het optreden was erg mooi. We kijken zeer tevreden terug naar onze bijdrage tijdens deze dienst.

Afgelopen Hemelvaart zongen we in onze eigen kerk. We blijven het fijn vinden om de vieringen in onze kerk aan te vullen met onze passie voor zingen.

En laatst was het dan zover… Het was dinsdag 12 mei…Tutti bestaat dit jaar 40 jaar. In het najaar zal Tutti daarom een lustrum-concert geven. Wij hopen dit grote feest met u allen te mogen vieren.

Op dit moment is Tutti hard bezig om het repertoire voor het JongerenKorenFestival uit het hoofd te leren en de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Want zondag 7 juni is het zover… Dan zal Tutti meedoen aan de zangwedstrijd in Rijsbergen. We zingen mee in de B-competitie. Maar het JKF-weekend draait niet alleen om de competitie. Zo zijn er op zaterdag 6 juni diverse activiteiten georganiseerd om er een extra gezellig weekend van te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld boeren-spelletjes, wordt er gebarbecued en er is ’s avonds een feesttent, waar alle koorleden van de diverse koren bijeenkomen.

26 Juni komt Ellen van der Ham voor het laatst. Ellen is werkzaam als zangdocent. Wij hebben afgelopen en dit jaar, samen met haar, aan onder andere de volgende leerpunten gewerkt: uitstraling, beleving, ademhaling en homogene klankvorming. De vaardigheden die we van haar geleerd hebben zullen zeker van pas komen tijdens de zangwedstrijd in juni.

Wij kijken met erg veel plezier uit naar ons JKF weekend!

Tot gauw!