Terugblik Mei 2018

Nog een paar dagen en dan is het alweer juni. De maand mei is snel voorbij gegaan en zat voor ons vol met leuke en muzikale dingen. Er stonden een aantal optredens op het programma en alles stond in teken van oefenen voor het jongerenkorenfestival. We vertellen je er graag als over in deze terugblik.

Het eerst optreden van deze maand stond gepland op 20 mei. We mochten weer zingen in een viering in onze eigen kerk. We zongen deze keer niet met onze vaste dirigent, maar onder leiding van Carola Loeve die bij ons kwam invallen. Het was een mooie viering waarin wij weer goed hebben gezongen.

Een week later mochten we weer zingen. Dit keer niet in Gorinchem of in een viering, maar in Doorn tijdens een parkconcert. Dit concert werd georganiseerd voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Hier mochten we twee keer een half uur zingen. Het was een mooie en bijzondere ervaring en we hebben veel positieve en lieve reacties van alle aanwezigen gehad.

Naast het oefenen voor deze optredens zijn we ook nog steeds hard aan het oefenen voor een andere leuk en belangrijk optreden. Dat is natuurlijk ons optreden op het Nationaal Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Ook dit jaar doen wij weer mee en gaan we in het weekend van 2 en 3 juni de strijd aan met koren uit het hele land. Vorig jaar zijn we op de 5de plek geƫindigd en dit jaar gaan we weer het een zo hoog mogelijk resultaat. Na maanden oefenen is het nu bijna zo ver. Zaterdagochtend vertrekken we naar Rijsbergen en zaterdagmiddag om 13.25 uur staan wij op het programma om op te treden. Uiteraard kun je hier later alles over lezen op onze website. Wil je op de dag zelf op de hoogte blijven? Houd dan onze facebook in de gaten voor alle nieuwtjes en de livestream waar je ons optreden kunt bekijken. Wij hebben er nu al heel veel zin in en gaan ons uiterste best doen.

Naast het jongerenkorenfestival staan er in juni nog een andere optreden op het programma. Op 10 juni zingen wij weer in een viering in onze eigen kerk. De viering begint om 10.00 uur.

Juni belooft dus een spannende, gezellige en leuke voor ons te worden. Wij hebben er ontzettend veel zin. Alles over deze maand kan je volgende maand weer lezen in onze terugblik. We hopen je dan weer hier te zien!